NASSIM AL FAKIR

RoyalCrew är oerhört glada över att även i år kunna erbjuda en fantastisk huvudakt för barnen!

Nassim är artisten och trumslagaren som blev programledare. Men inte vilken programledare som helst – utan en av barnens favoriter.

Nassim har musik, komik och rytm så att det räcker och blir över, hans energi smittar av sig och det utlovas en fartig show som ger mersmak.

Efter showen stannar han givetvis för bild och autografsignering.

ANDREAS MOE

Snacka om att vi är stolta över att kunna välkomna en av Sveriges bästa sing & songwriters Andreas Moe!

Andreas har genom åren hunnit med att både synas i rutan och vara förband åt John Mayer. Du har garanterat hört hans ljuva stämma då han är sångaren på spåret till en av Avicii’s stora hits ”Fade Into Darkness”.

Utrustad med ackegura, en fantastisk sång och baskagge kommer Andreas leverera några av sina bästa hits, detta vill ni inte missa!

STORMTUNNA

Det är inte alla festivaler som har ett eget husband, men gissa vad? Det har vi!

2 år på raken har dom gjort succé! Ett otroligt underhållande och skickligt coverband med musiker från vårt absoluta närområde och som om det inte vore nog, några av dom kommer till och med från RoyalCrew 🤩

Bandet utlovar ett röjigt set med blandade coverlåtar som avslutar hela festivalen!

TULLAMORE LADS

Så glada vi är över att kunna presentera ett av förra årets höjdpunkter, Tullamore Lads!

När grabbarna drog igång sin Irländska musik med ljuva toner från både fiol och banjo fann dom flesta det extremt svårt att stå still!

Vi ser fram emot att höra irländsk folkmusik eka mellan granarna i de småländska skogarna igen 🇮🇪

PILE OF DEATH

Bredden inom musikgenrer på vår festival är något vi i RoyalCrew älskar! Detta år levereras den tyngre musiken av inga mindre än Pile Of Death!

Grabbarna är en trio från Nässjö Rock City som bildades 2019 och som kommer bjuda lyssnarna på gammal klassisk dödsmetall. Det kommer både gå fort ala thrash metal, men även ingå tyngre bitar med doom-influenser. Den inbitne lyssnaren kommer säkerligen höra en hel del Slayer och gamla Entombed i soundet.

Färska med sitt andra album ”Introducing Our Impending Doom” som precis släpptes på vinyl via Jawbreaker Records i Göteborg som givetvis kommer finnas att köpa limiterad på Royalfest! 🤘🏻

TOM & THE BACKSTABBERS

Det är en tradition från vårat håll att ha med ett bluesband under varje festival och denna gång är det inga mindre än grabbarna i Tom & The Backstabbers!

För att citera dom själva ”Ett sköngungande bluesband från de mörka skogarna i Småland.”

Vi längtar, hoppas ni gör det också!

PART TIME GLOOMIES

Vi är överlyckliga att kunna presentera den yngsta akten vi någonsin haft i vår lineup!

Det är precis detta vi vill med festivalen, lyfta fram unga musiker från bygden 💚

Från Anderstorp kommer 13-åringarna Leon, Jack och Gibson. Själva beskriver de sig som ett punk/indierockband med starka toner av garagerock och grunge.

SANNA, MICKO & KEN

Här kommer en mycket trevlig överraskning! Som en liten bonus lyckades vi klämma in en extra akt under dagen 😃

Denna trio har tillsammans över 100 år av musicerande i ryggen och dom har spelat i ett gäng olika konstellationer både med och utan varandra. Vi är helt övertygade om att dom kommer levera ett riktigt härligt framträdande från våran nytillkomna trubadurscen. Vi ger er inga mindre än….. SANNA, MICKO & KEN! 🤩

KALLE NILSSON

✨I år blir det inte bara musik under kvällen utan en mindre trubadurscen kommer att finnas nere vid Royaltorget ✨

På den scenen kommer vi att få höra Kalle Nilsson från Gislaved riva av hits efter hits 🎼✨🎸

Det ser vi verkligen fram emot! 🤩